Over Hilberink Mode

In 1949 heeft Zwier Hilberink , de oprichter van Hilberink mode, het huidige pand gekocht van de voormalige eigenaar bakker Jansen. De winkel werd omgetoverd van een bakkerij naar een modezaak. In de loop der jaren is het pand meerdere malen verbouwd en uitgebreid. In 1984 kreeg ik, Rita, de kans om mijn ouders en het verkoopteam te komen versterken. In de jaren die volgden, traden mijn ouders geleidelijk aan terug terwijl ik gelijktijdig het stokje overnam.

Het assortiment is in de loop der jaren veranderd. Onder de naam Hilberink’s Textiel werden eerst, naast bovenkleding en lingerie, ook manufacturen verkocht. Geleidelijk aan werd het omgevormd naar een winkel die uitsluitend dames-, heren-, kinder- en vrijetijdsmode verkocht. Later werd de kinderkleding uit het pakket genomen.

In 2012 heeft Hilberink mode een totale metamorfose ondergaan. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is verrassend mooi geworden. Ook hebben wij een duidelijke keus gemaakt in onze doelgroep. Sinds september 2012 zijn we gestopt met de herenmode en richten wij ons uitsluitend op de mode voor de jonge trendy vrouw van 25+ , de modebewuste vrouw van 40+ en de eigentijds klassieke vrouw van 65+.